Nieuws en blogs over online leren en e-learning

Waarom video inzetten voor leren, kennisdeling en communicatie? Tijdens het event op 15 april hebben de bezoekers zowel de meerwaarde van video meegekregen als handige tips bij de ontwikkeling van video en de implementatie via een videoplatform. Bekijk hieronder zelf deze laatste ins & outs!

Moodle 3.1 is uit!

  • maandag, 23 mei 2016

Wat is nieuw in Moodle 3.1? Hoe zet u competenties en leerplannen slim in?

Moodle en Totara zijn nu nog nauw met elkaar verbonden. Binnenkort verandert dat. Wat houdt de aanstaande ontvlechting in?

Next Learning komt in beweging door Zora, de Biechtbox, een Bootcamp voor je brain en de kracht van geluk!

Verrassende kennismaking sollicitanten met DMG.

In 180 minuten de kracht van video voor leren ontdekken? UP learning biedt je die mogelijkheid tijdens het Videoleren seminar van donderdag 19 mei aanstaande!

Videoleren is definitief doorgebroken. Waarom kiezen steeds meer organisaties voor deze vorm van leren? En welke criteria hanteren zij bij de keuze voor hun eigen corporate videoplatform?

Wil je weten wat de meerwaarde van Videoleren is? Welk online leerplatform het beste bij je past? Wat de ontwikkelingen in online toetsen zijn? Of wat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online leren zijn? Onderstaande events helpen je verder.